God morgen! (sefroysaa)

God morgen!

  • 09.05.2012kl.08:46
  • ( 2 )

Heihei, Good Mooooorning sunshines! 

hjemme fra skolen, siden har så mye vondt i magen, å skolen skulle på skogstur,.. 
Jeg hadde egentlig litt lyst til å gå, siden liksom alle sa at øvrebø, grim og vennesla kanskje fler skulle, så det hadde jo blitt mye folk å gøy.
men uansett, så blir hjemme. Jeg passet to elskede tvillinger i går kveld, og en jente på 4, som jeg skal passe fra lørdag til søndag også. Blir litt stille helg da, men egentlig er det Mats sin bursdag på lørdag? Oij, må finne ut mer om det. Er det noe spesielt dere lurer på eller forslag til f.eks hot or not, spm. runde, eller noe slikt ? kommenter det!
Sitter her for meg selv og spiser deilig niste,.. føler meg alene! skal egentlig på Ikea senere å kjøpe kjøkken med mamma og de, men vet ikke om jeg oooorker.  Så, jada. 

Skal jo bli tante som sagt på me, myself and i` en så er forloveden til broren min i snart 6 mnd, å vi andre har enda ikke visst om det blir gutt eller jente.. de skal holde alt hemmelig! årrh, blir så lei, vi fikk ikke vite at hun var gravid for hun var to mnd på vei heller. Men, vi fant ut at de hadde malt rommet i en farge, liksom rosa eller blå, men nå får vi ikke lov til å gå inn på rommet heller!
frem til i går hvor de var på ultralyd igjen, så de sa det i går kveld,!! men dere for lure litt enda =)-holder meg under her, med vifteovnen min forann ansiktet.. 

Ha en fin dag videre, blogglesere! 
- Stine Elise, blogger

Q: Er du tante for noen? burde jeg glede, grue meg? =)

 

 09.05.2012 kl.08:51

jeg også er syk i dag. God bedring.

Kommentere tilbake ?

09.05.2012 kl.08:52

lifelikevic: Takk, god bedering til deg å, stikker innom til deg =)hits